subota, 11. veljače 2012.

Silikonski gel smanjuje ožiljke na koži

Za ožiljke na duši još nije izmišljen lek.
Srećom, za one druge, na koži, tu su silikonski gelovi.

Bilo da ste se posekli, imali operaciju, ili ste skinuli pirsing, trag na koži ostaje da vas podseća.
I premda se ožiljci ne mogu izbrisati u potpunosti, silikonski gelovi su tu da ih ublaže i učine što je moguće manje vidljivim.

Silikonski gelovi su, reći će vam i hirurzi, standard su u lečenju ožiljaka, a Kelo-Cote je jedan od prvih, nosilac patentirane silikonske tehnologije sa dokazanom kliničkom efikasnošću na svežim i starim ožiljcima.

Silikon u spreju

Kelo-Cote gel protiv ožiljaka je zanimljiv i po tome što jedini ima silikonski gel protiv ožiljaka u spreju.

Bilo da je mesto ožiljka bolno i osetljivo za mazanje, bilo da je ožiljak na velikoj površini i difuzno raspoređen, sprej je idealn način nanošenja. Tim pre ako znamo da je za tretiranje ožiljka neophodno da cela njegova površina bude 24 sata, tokom nekoliko meseci, prekrivena gelom.

Kelo-Cote je providan gel, koji se brzo suši i pravi providni, nevidljiv film na koži. On zaravnava i omekšava ožiljke, smanjuje crvenilo, ujednačava boju kože, otklanja svrab i osećaj zatezanja. Nova tzv. cross-link tehnologija čini Kelo-Cote bezbednim za upotrebu za svakoga, za decu, trudnice, čak i kod veoma osetljive kože.

Kelo-Cote se može nabaviti u bolje snabdevenim apotekama, cena 3.300 do 3.500 din.

Nadam se da nemate ožiljke za lečenje, niti na koži niti na duši, ali zapamtite i proširite ovu informaciju, sigurno je korisna.


izvor:www.zenskikafe.com

Korisne informacije o zdravlju i prehrani možete pronaći na:

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.